Общество Анонимных Юзоголиков

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Общество Анонимных Юзоголиков » Цитаты » "А я тогда вообще ниже ширинки"©

"А я тогда вообще ниже ширинки"©

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

(07.05.2011 18:13) :

[Мурлыка 23:19:02]
я пробил смайлик ( *_* )
по гуглу
ща напишу чо нашол о_о

Инструкторы по вождению _ ВСЯ МОСКВА _ Автоинструктор АКПП _ уроки ...
Текст ПДД, самоучитель по вождению, программа-имитатор экзамена ГИБДД. Адреса

[Мурлыка 23:19:26]
вот как ето связано?
с *_*

0

2

[Savatas 23:25:30]
Ях*еюбезбаяна :hobo:

[Типулька*_* 23:38:08]
У него романтика головного мозга. Тяжелый случай. Соболезную о.о

[Savatas 23:44:00]
Четвертое - почему плохо, что я "более смелый" стал?
[Yuzuki 23:45:00]
Ты не смелый
Ты дерзкий
Гопник. Начало

[Типулька*_* 23:46:36]
Романтический гопник  :D :D :D

[Savatas 23:48:41]
Никогда. Запомни, никогда я не буду гопником. А умение драться буду применять лишь в 5х случаях :
- защищая свою честь
- защищая честь девушки, а позже жены
- защищая честь родных и близких
- защищая родину
- в целях защиты жизни 
(тренировки и соревнования не в счёт)

[Типулька*_* 23:52:47]
Я даже завис. Самурай чертов :D

0

3

[Yuzuki 23:57:08]
Я владею айкидо оО
[Мурлыка 23:57:21]
а я владею техникой( секретной)
техника ШКАФА!)
можно и бетонного)
[Yuzuki 23:57:40]
А у меня тоже есть секретная техника
[Мурлыка 23:57:48]
щикотка? о_О
[Yuzuki 23:57:52]
Сиськи!
[Мурлыка 23:57:59]
*_*
ШКАФ ОТПАДАЕТ О_О
[Yuzuki 00:00:18]
Против сисек нет приема  :D

0

4

[Мурлыка 00:04:06]
малютка *_*
[Yuzuki 00:04:23]
Почему?
[Мурлыка 00:04:34]
93 год *_*
маленькая *_*
по пупок подика *_*

[Карамелька 00:06:42]
С его логикой я вообще ниже ширинки

0

5

[Savatas 00:04:51]
Что ты вот так о своих *ООО* говорить будешь

[Типулька*_* 00:08:27]
Что значит этот трехротый ужас? Оо

трехротый

ппцмнеэтомозгвзорвалоистерикойсмеха

0

6

[Yuzuki 00:20:30]
Нет
Просто ты под моим наблюдением*О*
[Типулька*_* 00:21:22]
Так это твоя камера наблюдения в углу жужжит о.о
[Yuzuki 00:21:29]
Да оО
[Типулька*_* 00:21:50]
Чем я сейчас занимаюсь?  :D
[Yuzuki 00:22:07]
Читаешь это сообщение xD
[Типулька*_* 00:22:33]
Ну тебя :D
А в момент между чтением этого инаписанием своего?  :playful:
[Yuzuki 00:23:29]
Ждешь следующее от меня оО
[Типулька*_* 00:24:05]
Это состояние, а не занятие :D
[Yuzuki 00:24:18]
Моргаешь :D
[Типулька*_* 00:24:57]
Дышу еще, ага о.о

Ну я же не могу сказать, что он делает, люди же коситься буду :D

0

7

Cool, I've been looking for this one for a long time

0

8

Сайт проекту «ISRAEL INVESTMENTS LTD» пропонує громадянам послуги портфельного інвестування та п’ять різних варіантів інвестиційних пакетів за ціною від $ 500 до $ 50 000, які “сформовані з  дорогоцінних металів, нафти, цінних паперів, криптовалют та стартапів”. Також на сторінці компанії зазначені такі послуги, як  управління інвестиційними портфелями, інвестування у різні види накопичувальних фондів та у біржові індексні облігації, надання інформаційно-аналітичних та брокерських послуг.
Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «ISRAEL INVESTMENTS LTD», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:
«Професіонали нашої компанії також можуть створити індивідуальний інвестиційний портфель, з урахуванням Ваших побажань. Він буде доповнений фінансовими інструментами, які допоможуть швидше досягти поставлених цілей. Щоб гроші почали працювати на Вас, покладайтеся на професіоналів!»;
«ІП надає стабільний щомісячний пасивний дохід. Придбати портфель дуже просто: вибираєте пакет, тиснете «інвестувати, заповнюєте просту форму зворотного зв’язку. Все, дуже просто, далі з Вами зв’яжеться наш фахівець. Він надасть повну консультацію і обговорить всі деталі обраного портфеля»;
«Інвестиційний портфель це – різні активи, об’єднані для досягнення певних фінансових цілей. ІП може складатися з золота, нерухомості, цінних паперів, опціонів. Israel Investments пропонує готові інвестиційні пакети, які будуть приносити прибуток незалежно від політичної чи ринкової ситуації. Портфелі доступні для громадян будь-яких країн».
Рекламу «ISRAEL INVESTMENTS LTD» аналітики виявили на багатьох популярних інформаційних ресурсах у мережі інтернет, у соціальних мережах. Відповідно до інформації з сайту, «ISRAEL INVESTMENTS LTD» має представництва в Ізраїлі, Англії, Італії, Швейцарії, та Україні.
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, офіційне представництво «ISRAEL INVESTMENTS LTD»  в Україні зареєстровано як юридична особа – ПП “ІФЛК “ІЗРАЇЛЬ ІНВЕСТМЕНС” (код за ЄДРПОУ 42620622).
Послуги забезпечення діяльності домену надаються компанією «101domain», яка зареєстрована в США, і також надає своїм клієнтам можливість приховати інформацію про них у загальнодоступних Інтернет джерелах.
На офіційний запит Комісії про надання інформації від проекту відповідь так і не надійшла.
Комісія констатує в обох випадках всі ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг, що несе загрозу введення в оману громадян та втрати ними значних коштів. НКЦПФР вживає всіх законних заходів щоб мінімізувати потенційно протиправну діяльність та попереджає інвесторів про ризики втрати грошей.

0

Вы здесь » Общество Анонимных Юзоголиков » Цитаты » "А я тогда вообще ниже ширинки"©